09 Allmänt om Youtube

En evig kedja av videos...

2015-04-20 13:13 #0 av: Kneko

Jag tror de flesta aktiva youtubeanvändare har varit där. Man kollar på en video. Ser en intressant video bland föreslagna videos. Man trycker på den. Kollar på den. Sen trycker på en annan video som är relaterad till den. Sen fortsätter det.. i en evighet..

Eller i alla fall några timmar! Gapskrattar Någon som känner igen sig? Har ni fastnat i en sådan kedja någon/några gånger? Isåfall, vad för slags videos kollar du på då?

Anmäl
2015-04-20 13:15 #1 av: Kneko

Det absolut senaste var väl att jag hamnade i en kedja av japanska reklamer.. Oftast med samma tema/samma personer. Höll på i typ två timmar.

Sen har jag fastnat i leksaksreklamer av någon anledning, haha. Det säger väl mycket om hur barnslig jag är.

Om man kollar på typ tårtvideos så finns det alltid så amazing förslag som man inte kan hålla sig från att trycka på!

Anmäl
2015-04-20 13:19 #2 av: Niklas

Det händer mig ofta om jag letar efter något jag är intresserad av. Det är en rejäl tidstjuv. :-)

Vänliga hälsningar, Niklas
» Förbättra din engelska på iFokus systernätverk, Savvity 🎈.

Anmäl
2015-04-20 21:24 #3 av: [MARWAKE]

Händer mig ofta :P Mest när jag klickar in på nån random video på rekommendationer. Brukar fastna väldigt länge. Speciellt när jag ska sova och det är skola haha. Då tänker jag: Det gör väl inget med en video till... och en till.. men den verkade intressant... Åh, den verkade rolig, bara den.. bara en till...

Så fortsätter jag så tills jag inser att klockan är på tok för mycket och inser att min morgondag är förstörd eftersom jag inser att vi hade nationella prov just den dagen...

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.