12 Bakom kulisserna

Sims kanal, teknisk hjälp!!!

2016-05-01 19:51 #0 av: Dvärgis1234

Hej, jag och min 7åriga bror har fått för oss att skaffa en sims kanal där vi kommer lägga ut bla gameplays.... Vi använder oss utan inspelnings programmet OBS och jag är medveten om att man kan lägga till sin webcamera direkt i hörnet när man spelar in. Men jag har tyvärr ingen webcamera så jag behöver filma med en vanlig kamera för att sen kunna sätta in oss själva i hörnet ( vet inte vad det heter för vi är amatörer xD) Eftersom yt kanske inte är vår grej efter ett tag vill jag helst inte betala för det. Om man kan lägga till en sådan sak i movie maker hur gör man? Tacksam för svar. 

Anmäl
2016-05-01 21:50 #1 av: Kneko

Tveksamt att man kan det i movie maker. Movie maker är det mest enkla du kan hitta. Du ska nog söka upp kraftfullare program, och det kostar pengar.

Anmäl
2016-05-02 08:10 #2 av: Rheen

Nope, man kan tyvärr inte ha mer än en 'bild' i taget när man redigerar med Movie Maker. Så det går inte att klistra in t.ex. Webcam.
Borde ju finnas något annat sätt att fixa det - men jag kommer inte på något i nuläget. :I

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.