01 Svenska Youtubekanaler

Jabeur Mejri

2018-03-09 16:09 #0 av: [A-lagaren]

Häng med Jabeur Mejri i hans kamp mot Lomma kommun! Jabeur går väldigt ofta till kommunhuset i Lomma och filmar samt skriker att kommunpersonalen "laugh like a homosexual" och dylika skällsord. Han filmar även när han jagar två handläggare på kommunen vilket till slut har lett till att ingen på kommunen vill prata med honom utan tillkallar polis och väktare så fort han kommer dit!

Han filmar allt och spelar även in samtalet med journalisten som skrev om det faktum att han har blivit polisanmäld 14 gånger av kommunen! Detta nya stjärnskott är tusen gånger roligare att se på än Netflix. Han är en politisk flykting från Tunisien som satt fängslad för att ha hånat profeten Muhammed men anledningen til att han jagar kommunen så är för att han inte har ett besiktningsskydd eller ett förstahandskontrakt! 

Tro mig, varenda film är värd att se och varje film är ungefär en och en halv timme lång. Funderar på att klippa ihop alla och anordna biovisning här hemma som en långfilm Skrattar

Anmäl
2018-03-09 16:15 #1 av: [A-lagaren]

Stackars Maria!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.