Etikett09-allmänt-om-youtube
Läst 834 ggr
Hitionuke
2018-08-07, 06:04

Vill börja med youtube men lackar fantasi

Som rubriken lyder så har jag länge haft en dröm om att bli framgångsrik inom youtube, men då jag känner att jag  saknar både fantasi och kreativitet har jag börjat fundera på om youtube verkligen är rätt bransch för mig och om jag kanske borde fokusera på något annat.

Så min fråga är hur stor vikt dessa 2 egenskaper spelar för att man ska lyckas med youtube? Är det möjligt att bli framgångsrisk trots att man helt saknar fantasi och kreativt tänkande eller är det ett dött lopp?

Hade tänkt mig något inom skräck och dark themed då jag älskar kanaler som mr nightmare, dark5, mrcreepypasta och top15unknown och känner för att göra något liknande, dock inte kopiera de eftersom att jag som sagt vill lyckas.

Ett annat mål jag har är att gå i samma fotspår som Exploring with Josh och This is Dan Bell. Dvs åka till olika och intressanta platser i världen och filma, dock hålla mig inom dark themed och bara besöka platser med någon form av dark/creepy eller disturping bakgrund och andra platser inom ämnet.  Dock inte i nuläge då ekonomin ej tillåter det.

Upp till toppen